Ammende kvinder i det offentlige rum

Åbenbart er mænd helt crazy med kvindebarme i det offentlige rum. 80 % af de adspurgte mænd har ikke noget imod amning i det offentlige rum (i øvrigt i en undersøgelse, hvor antallet af adspurgte ikke fremgår (det var man dumpet på til enhver statistikeksamen og man burde blive ekskluderet fra Journalisthøjskolen for at gøre det (hvis journalister arbejder med syv dødssynder er denne fadæse én af dem)) – men jeg vælger blindt at tro på at der er godt 1000 respondenter). Samtidig er det kun 74 % af de adspurgte kvinder der ikke afskyr ammende kvinder i det offentlige rum. Hvad er det dog for nogle mennesker, de har spurgt?

Ammende kvinder og børneskrig er noget, man skal kunne fra- eller tilvælge i sin dagligdag. Ligesom rygning forpestes rummet og det er på sigt skadeligt for helbredet at skulle se og høre på (Tænk hvis jeg en dag bliver indlagt med traumer!).

Det er ligeså frustrerende at se på ammende kvinder i det offentlige rum, som når folk i DSB-tog ikke forstår at børn, der løber rundt og leger hører til i familieafdelingen og at mobiltelefoner skal være slukkede og ikke bruges til samtale i hvilkekupeerne.

Jeg orker ikke al den forstyrrelse.

7 tanker om “Ammende kvinder i det offentlige rum

  1. folk blotter sig også på A-bar, og det orker jeg – men det er måske også lidt anderledes?

  2. Det er vidst tid til et hunkøns syn på sagen:

    Når en kvinde ammer, så giver hun babyen mad og den holder op med at græde.

    Så hvad foretrækker I: Et skrigende barn eller at se en kvindes nøgne bryst?

  3. Pingback: Jeg orker det ikke! » Blog Archive » Af- og påstigning af tog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *