Døm ikke altid mobilbanditkrabaterne! Døm producenterne!

Jeg har netop erhvervet mig en ny mobiltelefon, da min forhenværende døde en frygtelig død på årets Roskilde festival gennem drukning. Da jeg for knap en uge siden modtog min nye telefon, stak jeg hurtigt ørebøfferne i de dertil indrettede ører og gik på shoppingtur i Netto for at holde gang i højkonjunkturerne. Da jeg står i i køen ved kassen godt i gang med Guns N’ Roses’ “Since I Don’t Have You”, ringer en telefon meget højt med tonen “Jungle Sounds” (De ved, Tarzans “åh-i-åh-i-åååhhh”). Jeg tænker fluks: “Kæft, en klaphat, tag dog din telefon”, indtil det med går op for mig – til min helt store fortrydelse og ca. 1,5 minut senere – at det er min egen telefon. Moralen er, at en gang i mellem er de farlige mobiltelefonbanditkrabater ikke altid selv skyld i de pinlige situationer. Det er de onde mobilproducenter! Og dem orker jeg ikke!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret af kaare. Bogmærk permalinket.

En tanke om “Døm ikke altid mobilbanditkrabaterne! Døm producenterne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *