Cyklister i flok

Igår kom jeg kørende på en smal vej.

Foran mig kørte 3 cyklister. Vi kørte inde i byen så der var etageejendom på begge sider hvilket betød de umuligt kunne have overhørt at jeg kom kørende bag dem.
Jeg ville ikke dytte da det jo er ulovligt, men holdte mig pænt bag dem.
De 3 unge mennesker valgte at køre side om side, frem for på én lang række.

Det at de kørte side om side resulterede jo selvfølgelig i at bilister som jeg ikke kunne komme forbi.

Jeg ventede et kort øjeblik pænt bag dem indtil det var åbenlyst at de ikke havde intentioner om at flytte sig. Jeg gav derfor tegn med horn og lygter. Endelig flyttede de sig ind til siden så jeg kunne køre pænt forbi…. dog efterfulgt at 3 hænder med en stritende midterfinger…

Suk…. orker ikke sådanne cyklister

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *