“DET VAR SÅ LIDT”

Jeg er, hvis jeg selv skal sige det, en meget galant og venlig person. Jeg har det med i ny og næ at holde døren for venner, kolleger, fremmede, kunder og alle, der skal igennem en dør 🙂

Men er der noget jeg ikke orker… så er det folk der ikke har så meget overskud som at sige TAK.

Når jeg så meget højt siger “DET VAR SÅ LIDT” så siger langt de fleste “Tak / Mange tak” bagefter, og hvis nogen har overset hele showet så smiler de, griner eller ryster på hovedet.

Jeg orker ikke folk der ikke kan sige tak for en uventet venlighed.

4 tanker om ““DET VAR SÅ LIDT”

 1. At have en hjemmeside hvor man kan beskrive alt det man ikke orker, virker for mig ikke ret gennemtænkt. At beskrive det man ikke orker, resulterer som regel som en en beskrivelse af en negativ indstilling til noget, af hvad jeg fået indtryk af på jeres hjemmeside.
  Jeg synes selv det er rart at komme af med så at sige, alt det jeg ikke orker, men jeg tror ikke det skaber noget opbyggende at på en måde dyrke det, ved at skabe et forum hvor man beskriver negative indstillinger.
  Jeg er sikker på at det ikke er jeres hensigt at sende negativ energi med denne hjemmeside, men det var hvad jeg oplevede da jeg i frustation over en danskstil søgte råd til hvordan jeg kan orke at skrive den.. Hvilket jeg stadig ikke gør.
  Men det jeg egentlig bare ville sige var om i måske skulle overveje hvad det gør at have i centrum alt man ikke orker (ikke kan lide, altså noget negativt)?
  Det er godt at komme af med frustrationer, men det skaber ikke noget godt (det skaber heller ikke ingenting), at have det i centrum, efter min mening. Kan i følge mig?

  • “Men det jeg egentlig bare ville sige var om i måske skulle overveje hvad det gør at have i centrum alt man ikke orker (ikke kan lide, altså noget negativt)?”

   Jeg kan love dig, at vi er godt og grundigt livstrætte. Og i øvrigt er dit spørgsmål ikke et spørgsmål – det er en opfordring efterfulgt af et spørgsmålstegn.
   Jeg kunne godt skrive et separat indlæg om folk, der ikke mestrer den danske grammatik.

   “Det er godt at komme af med frustrationer, men det skaber ikke noget godt (det skaber heller ikke ingenting), at have det i centrum, efter min mening. Kan i følge mig?”

   Nej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *