Folk der lufter hunde

Ville egentlig have skrevet et indlæg, omhandlende mine oplevelser om det at  benytte fælles vaskeri, herunder folks manglende til at rense filteret på tørretumbleren.

Men dette blev forpurret på min hjem fra arbejde.
Cyklende igennem mit kvarters rekreative område, bliver jeg anråbt af en kvinder der allerede på lang afstand så meget søgende ud.

Hendes manglende selskab og snoren i hånden, sagde det hele. Høflig som man er stopper man og lytter opmærksomt(næsten). Har jeg set en hund. Nej er svaret, ganske ærlig. Flink som man er spørger man, hvad der ledes efter. Kvinden nævner en race som jeg aldrig har hørt om, men siger efterfølgende. “Det er en jagthund, den plejer aldrig at stikke af”.

Ved at reglerne i https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=2050 kan tolkes lidt forskelligt. Især stykket hvor folk der har styr på deres hund, må undlade at holde den i snor.

Men jeg orker ikke at folk ikke kan holde kræet i snor på offentlig område. Så er jeg pisse ligeglad med at det er hundes natur og ret at rende frit rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *