På fornavn med skurken

Kan nogen give mig en fornuftig forklaring på, hvorfor de medvirkende i Godaften Danmark skal være på fornavn med Klaus Riskjær Pedersen i et indslag om sidstnævntes dom på 7 års fængsel?

“Klaus siger […]” – “Klaus lader sig ikke slå ud […]” – “Min ven Klaus er rar” osv.

I indslagene om Tønder-sagen kalder de da heller ikke bare skurken for “far”…

Suk – jeg orker det ikke.

7 tanker om “På fornavn med skurken

 1. Det er fordi Dan (Rachlin, den interviewede, som er nære venner med Klaus, -red) er en smart fyr, der er på fornavn med alle og har startet The Voice.

 2. Hvad værre er: Nu sidder Klaus’ (Riskær Pedersens, -red) to sønner og fortæller om hvor hårdt det er at Klaus (Riskær Pedersen, -red) er blevet fængslet i 7 år.
  Den ene knægt følte sig helt slået ud og havde svært ved at klare terminsprøverne på HF. Jamen, Herre Gud, det er TERMINSPRØVER – dvs. han kan være FLINTRENDE LIGEGLAD om han består eller ej.

 3. I tilfældet “Min ven Klaus er rar” synes jeg det er OK at være på fornavn – hvornår skulle man ellers?

 4. Hans indavlede sønner ankommer til fængslet i deres dyre jakkesæt og deres Alfa Romeo slæder og tillader sig at påstå en masse hulenhej om deres korrupte slange af en far.

  De nyder for godt af det selv, og vil ikke kunne vænne sig til lidt modgang… Tough luck, boys!

 5. Jamen de hedder jo allesammen Peter…
  Riskær er om nogen den største slyngel vi har fanget i nyere dansk historie… og af en eller anden grund kan folk godt li’ manden på den der jantelovsagtige måde…

  Længe leve Spider Jerusalem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *