Perle / Perker

I en tid hvor vinden blæser en kold vind fra nord, er der desværre lidt man kan varme sig på, mens man sidder klinet til nyhedsmediernes daglige opdatering af alt godt fra verden.

Den højt agtede Justitsminister Hr. BR-Brian, fører netop i disse an i kampen for at sikre vor skrøbelige demokrati mod truslen fra religion. Og det kan man da kun takke ham for. På vegne af regeringen (og det suveræne folk) har Justitsministeren og hans forgænger kæmpet en gæv kamp for at vi danskere ikke skal risikere at finde Osama Bin Laden siddende på dommertaburaten mens vi står anklaget for at have begået folkemord mod alverdens muslimer. Eller det vil sige, at vi ikke vil kunne vide om det var Osama Bin Laden, for det bliver jo heldigvis ulovligt at gå med religiøse eller politiske symboler i retten (og hvis man skal udsættes for justitsmord er det alt andet lige bedre ikke at vide hvem der stod og hvorfor). Et problem tidligere har været så omfattende, at den danske nyhedsstand konstant har kørt med underskud på driften, fordi mængden af ekstrasider til dækning af sager hvor uskyldige DANSKERE er blevet dømt af tørklædebærende fanatikere. En tilstand der heldigvis ikke længere udgør en BOMBE i kappen på den danske dommerstand!

Desværre har Hr. Brian M tilsyneladende ikke haft tilstrækkeligt med tid på posten til at udøve sin medmenneskelighed hele vejen. Som jeg sidder ved tastaturet, halvvejs bedøvet i eksamenstræthed, har en enkelt historie fundet vej gennem sagerne om justitsmord udført af muslimske terrorister i landets domstole. Det er sagen om politimanden, der er blevet hængt ud som racist, fordi de muslimske fanatikere og hallal-hippier mener at han har kaldt en udlænding for ”perker” (i forbindelse med nogle raceuroligheder som den samlede, fundamentalistiske oprørsbevægelse i Danmark formentlig står bag). Naturligvis kan vi ikke have ordensmagten til at gå rundt og kalde udlændinge for perkere. Onde tunger vil jo så kunne mene at det måske var udtryk for manglende respekt i ordensmagten. Hvilket i sig selv vil være et problem, idet man så kan forvente, at en utilsigtet stor mængde af udlændinge på den måde vil havne hos landets domstole. En situation som vil være helt utilbørlig, fordi de alligevel vil blive frifundet af alle fundamentalisterne i dommerstanden, som ikke respekterer de mest grundlæggende principper om retfærdighed… Med andre ord, vil vi ende i en stilstand hvor skatteyderne spilder en masse af vore surt tjente penge på Mickey-mouse-domstole uden retfærdig og konsekvent rettergang!

Heldigvis er politidirektøren ikke blevet ansat for ingenting. På trods af udtalelser om det modsatte, så har hun i virkeligheden superhørelse og har kunnet konstatere, at det politimanden uretfærdigt er blevet anklaget for (at kalde en udlænding for perker) er en misforståelse. Det han i virkeligheden mente og sagde, var PERLE (i modsætning til den fejlagtige konklusion diverse lydteknikere og elektronisk udstyr er kommet frem til). Perle er også mere troværdigt. Som et barn af forstadens lettere racistiske miljø er jeg dog også bekendt med denne frase. Jeg skal ikke gøre mig bedre end jeg er. Og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg også i tidernes morgen (inden jeg blevet politisk korrekt og statskundskaber) gik barndommens gade tynd for at råbe Perle efter de udlændinge der sad på gadehjørnet og nassede på den offentlige naivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *