Tastaturindkøb på nettet

Mit gamle, højtelskede Logitech-tastatur har drukket sit sidste glas vand og/eller spist sin sidste kiks. Jeg har opgivet at rense det – og det skal altså skiftes ud.

Så jeg har prøvet at undersøge markedet – og har fundet et Microsoft-tastatur, jeg synes ser okay ud. Så jeg gik ind på Getmore.dk for at købe det. Der viser produktfotoet et tastatur med amerikansk layout – og der står i tekten at det er dansk. Så jeg skriver og spørger om der er en <>\-tast mellem venstre shift og z (for på den måde at finde ud af om tastaturet er med dansk layout). Standardsvaret fra dem lyder:

Vi yder ikke adviseringer vedr. pris, leveringstider, produktanbefalinger, kompatibilitetsforespørgsler og produkttekniske spørgsmål.
Vi henviser til det leveringsestimat og den varetekst som forefindes på vores hjemmeside, og du bedes evt. henvende dig til producenten via det link, som, i de fleste tilfælde, fremgår på vores hjemmeside.

Sikke et lortesvar. Jeg orker det ikke!

2 tanker om “Tastaturindkøb på nettet

  1. Hvad skal det ikke ende med – hvis man ikke engang orker at handle ind via nettet! Suk – orker ikke at tænke tanken til ende…

  2. Og prøv lige at forestille jer hvor pissegal jeg bliver da jeg modtager et ALT ALT for forsinket tastatur (fordi det åbenbart var en SPECIALbestilling – for ja, det var fandeme med amerikansk tastaturlayout!)
    Jeg var ualmindeligt tæt på at skrive “Skyd dig selv” til den kunde”service”medarbejder, der skulle ekspedere min returpakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *