Computersælgere blottet for evner

Jeg skulle have en ny laptop, og valget faldt på en HP Compaq 6720s, en fin maskine til mit behov. Jeg skyndte mig at bestille den hos Computersalg.dk, for de var billigst. De var lige et par dage om at finde ud af at få den sendt, men da jeg står nede på posthuset får jeg udleveret 2 ens papkasser. Søreme så, der var 2 ens computere og to ens fakturaer.Jeg skynder mig at skrive til dem at de har sendt mig en for meget, og hører i samme forbindelse “om det er fordi det snart er jul”. Det var det desværre ikke, sagde ekspedienten, men jeg skulle bare lave en RMA og bestille en fragtseddel. Det gør jeg så. Kort efter får jeg et svar med “Du kan ikke bare bestille en fragtseddel”. Så skriver jeg tilbage til dem at selvsamme ekspedient har bedt mig bestille en fragtseddel. Der går et par uger, så rykker jeg dem (computeren står jo og fylder!), og endelig får jeg så en fragtseddel.

Dagen efter sender jeg den forbandede ekstra computer retur. I dag modtager jeg så en kreditnota på det fulde beløb med besked om at de vil overføre pengene til min bankkonto. Det er virkelig pænt af dem.
Så her står jeg, med en computer fuldt betalt af Computersalg. Jeg har prøvet at være en flink mand, men det må simpelthen være fordi det er jul at de insisterer på at jeg skal have en gratis computer. What is a man to do?

Jeg har betalt for en computer, får 2 tilsendt, sender 1 retur og får pengene retur for den ene jeg har betalt for. De er rare at handle med – jeg kan kun bakke op om deres kunde”service”!

Så meget besvær.

Jeg orker det ikke.

Update: Og så orker jeg det alligevel efter at Computersalg har sendt mig 2 flasker gin.

2 tanker om “Computersælgere blottet for evner

  1. Kan kun bifalde denne tidlige julegave. Den falder pudsigt nok sammen med den kendsgerning at vi er ved at løbe tør for Gin. I følge det gavmilde firmas hjemmeside, Computersag.dk så koster denne fantastiske HP 6720s 4.499 dkr. For dette fantastiske beløb er der jo mulighed for at sikre sig en stabil gin forsyning til ultimo marts.
    Der tages højde for at der indkøbes syd for grænsen, hvor denne herlige læske erhverves for 129.95 dkr for 3 flasker.
    Tak computersalg, for de rundt regnet 90 flasker gin når der trækkes 500 dkr fra til diesel.

  2. Den kostede faktisk 5815,26 kr, hvilket giver lige lidt over 122 flasker gin. Men der skal også regnes noget fra til tonic.
    Jeg tror det er usundt at sætte målet til ultimo marts: Der er 104 dage til, og det giver et uforskammet stort ginforbrug, ikke mindst hvis det er jævnt fordelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *