Google som intranet

Jeg er så heldig at gå på en skole, der har en så fantastisk IT afdeling, at man bare må klappe i sine små fede engle hænder.

Netop som man troede det ikke kunne bliver værre, har man valgt at lade Studievejlederen, beder kendt som Mr. Hasselhoff, designe det nye intranet. Dette er bygget over Google, hvilket sikkert er ganske fint hvis man gider at sætte sig ind i det. GOOGLE, det er et søgeprogram, de skal sku ikke styre mit go’e gamle simple intranet. Jeg er konservativ og kan ikke lide ændringer. Google skal bruges som stavekontrol og til nøds til at se billeder og kort på. Nu vil Google sgu også til at lave deres egen vedvarende energi. Var der nogen der havde nævnt google i 70ÂŽerne, så havde folk sku forventet at man snakkede om skurken i en ny James Bond film.

Nå tilbage til sagen, altså at jeg ikke orker, det at jeg skal registreres som bruger jeg ved ikke hvor mange gange bare for at læse om det Lean Fordrag der er på torsdag. I protest har jeg selvfølgelig oprette under et af mine alteregoer og obskure e-mailadresser.

Selvom jeg skal indordne mig så bliver det ikke i mit eget navn. Det kan de glemme.

Der er sågar en messenger funktion på skolens nye intranet side, hvad regner de selv med………….. skal jeg chatte med lærerne, som alligevel hader systemet? BTW så ville jeg gerne tjatte til mange af lærerne…….., men det er en anden sag.

Den skole er en dødssejler. Endnu et BTW. har lige fundet ud af at jeg slet ikke er på holdet til det valgfag jeg sidder til pt. SUK.

Det eneste gode er da at der ligger 3 flasker gin i køleskabet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret af cb81. Bogmærk permalinket.

En tanke om “Google som intranet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *