Den ny alliance

Naser Khader, Anders Samuelsen m.fl. har stiftet partiet ”Ny alliance” – hvad er det for et navn? Det klinger så meget af Star Wars, at George Lucas burde have udbetalt royalties.

Som iagttagere kan vi alle nu gisne om, hvem der er hvem i det højreliberale rumepos. Er Khader lig Yoda (eller måske Chewbacca?) – og er Anders Samuelsen i så fald lig Luke Skywalker?

Vi er tilsyneladende vidner til den sagnomspundne ”Episode VII – The Saga Continues” – og selvom landet for tiden er styret af et ondsindet imperium, så skulle det undre mig, hvis den nye alliance er stærk nok i Kraften til at udfordre Darth Fogh synderligt.

What’s next? Bliver det afsløret, at Pia K. og Anders Samuelsen er tvillingesøskende? Eller er Anders Fogh undfanget af Kraften selv?

Jeg orker det simpelthen ikke.

9 tanker om “Den ny alliance

  1. Nårh, endelig har jeg forstået det. Jordskredsvalget i 1973 må have været The Revenge of the Sith. Glistrup er i hvert fald på the dark side.

  2. Forkert Kristian. Som die hard Star Wars-fan må jeg informere dig om, at vi er mange, der ALTID har vidst, at Glistrup er lig Jabba the Hut.

  3. Jeg kender ikke det store til Star-Wars og jeg kender slet til til “Ny Alliance”, så jeg kan blot kommentere til debatten, at jeg tror der er fremtid i “Ny Alliance”. Jeg tror desværre også kun, at det er på kort sigt, hvorefter det vil ebbe ud. Derimod har Star-Wars evnet at holde sig på toppen på lang sigt, og den udvikler sig stadig.
    Jeg håber i øvrigt at “Ny Alliance” får trumfet deres skattepolitik igennem. Men det sker nok kun på lang sigt, og til den tid er de glemt igen.

  4. Ny alliance og Radikale Venstre har p.t. samme skattepolitik – faktisk er der p.t. ikke forskel på selve politikken – kun på holdningen til Anders Fogh Rasmussens DF-leflende fløj. Ny Alliance vil gerne samarbejde med denne sorte fløj af Venstre, mens Radikale kræver et markant holdningsskift for et samarbejde.

  5. Forskellen er så bare, at Ny Alliance kommer med tørre tal, hvor det radikale venstre ikke tør sætte tal på en egentlig skattegrænse i deres partiprogram. Men som sagt kender jeg ikke særlig meget til Ny Alliance, andet end hvad jeg kort har hørt og læst. Jeg læste bare at de vil have en fladskat på 40%. Der stod ikke noget om hvordan de vil finansiere det, så indtil jeg ikke ved mere, så synes jeg at det lyder som en fin skattepolitik. Jeg vil med glæde hjælpe dem med at komme med finansieringsforslag. Jeg orker det bare ikke!

  6. Din sammenligning mellem Ny alliance og Star Wars, er ikke helt ved siden af. Det er bare vigtigt at holde for øje, at den eneste RIGTIGE dark side i dansk politik siden fremskridspartiet, er og bliver Dansk Folkeparti (eller folkedanserpartiet om man vil) Hvis Khader er Chewbacca så er Pia K. helt sikkert The Emperor!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *