Melodi Grand Prix

Verdens frygteligste TV-begivenhed er umiskendeligt tilbage: En europæisk konkurrence i populærmusik, som lige siden ABBA-dagene har været plaget af den store fjende, svensken. Heldigvis har man for nylig kunne læse at Danmarks Radio måske ville miste rettighederne til at vise dette glimmerorgie, men igen i år skal vi altså trækkes igennem det. De seneste år har Eurovision endda fundet på at vi skal dele ”fornøjelsen” over 2 aftener! Med andre ord vil det både være umuligt at se tv torsdag og lørdag. Godt at man har bedre ting at tage sig til (læs: blogge).
Det eneste der kan glæde mig, er at vi har sendt en drag queen til Finland – jeg håber at Peter Andersen vil forarge nogle forstokkede seere (de danskere, der ser Melodi Grand Prix er sikkert de samme mennesker som de 45% af BT’s læsere, som synes at den sorteste præsts udtalelser om homoseksuelle var forfriskende).

Jeg orker det ikke!

3 tanker om “Melodi Grand Prix

  1. Husk blot på, hvad Durkheim ville sige om MGP: “Det er nødvendigt med afvigere (i kraft af dårlig musik/dårlig musiksmag), for at vi andre kan definere os selv som værende normale”.

    Længe leve filosoffer! De kan rent faktisk bruges til noget.. men for det meste orker jeg ikke at tænke i deres tankebaner.

  2. Jeg orker Melodi Grand Prix 🙂

    Men jeg orker ikke, at andre (læs: Kristian) får ondt i røven over, at Melodi Grand Prix bliver sendt 2 aftener. Hvem i himlen har sagt at han skal se det?

    Jeg orker det ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *