"Jeg springer køen over"-mennesker

Jeg står i kø i den lokale Netto. Skal bare ha’ noget madfløde til en 10’er til aftenens madret. Jeg går mod kassen og ser at der er andre end mig der havde bestemt sig for at ta’ i Netto, så køen var ret lang. Vil skyde på der var 8-10 foran mig.

Både Kasse 1 og 2 var åben og de søde ekspedienter bippede tingene ind så blodet sprøjtede fra deres små hænder.

Da jeg stiller mig i kø er det mig klokkeklart at man står i én lang kø og så deler folk sig ud på henholdsvis Kasse 1 og Kasse 2 når man kom lidt længere frem.
Da jeg er ca. 50% længere fremme i køen og næsten er nået dertil hvor køen deler sig så sker der noget som gør mig harm.

Det er som sagt ret tydelig af folk står i ÉN KØ som så deler sig.
Alligevel så er der to “trendy mødre” som ikke fatter det og som går foran de omkring 6 personer der stadig står på én linie og stiller sig i kø til Kasse 2 som nr. 2 og 3 kunde efter den der bliver ekspederet.

WHAT THE HELL !
Hvad fanden tænker sådanne mennesker på?

Jeg orker dem ikke….

5 tanker om “"Jeg springer køen over"-mennesker

 1. Jeg har hørt en røverhistorie om køkultur:
  En mand står i køen, og bag ham står en mor med sit barn. Barnet står og skubber til manden, og manden spørger moderen “Kan du ikke få dit barn til at opføre sig ordentligt?”. Moderen svarer “Mit barn får en fri opdragelse”. Manden åbner resolut et glas tomatsauce og hælder det ud i hovedet på barnet og siger så “Det gjorde jeg også”.

 2. Netop oplevet fænomenet i den lokale Blockbuster. Jeg åbner altid munden, når folk forsøger at snyde foran. Det er respektløst, overfor alle, som blot gerne vil betale for deres varer. En lang kø, som fordeler sig på 2 kasser efterhånden som folk kan betale. Og så kommer denne hypermoderne kvinde og begynder at argumentere for at man burde lave 2 køer, så kunne hun jo lige smutte over i køen, hvor der p.t. ikke står nogen… altså udover os 6-7 stykker som da har ventet et stykke tid, men som står i den samlede kø. Jeg blev først lidt stødt over hendes forslag, men svarede hende høfligt at hun nok skulle komme til, når det blev hendes tur. Dernæst svarer hun at det da er åndsvagt at stå sådan, når der nu er 2 kasser åbent. Og om man også skulle indføre det i Fakta. Magtede altså ikke at svare hende. Har kun en ting at sige om hende – snæversynede egoist. Vil skynde mig at sige vi alle fik betalt for vores varer og kom hjem samme dag.

 3. jeg syntes jeg oplever det rimeligt tit og det ødelægger faktisk ret meget for mig.

  jeg hader at være i lufthavnen, syntes det bringer det værste frem i folk.

  jeg har det på den måde at folk der springer over, egentligt lige så godt kunne gå forbi med begge langefingre i vejret mens de gjorde det, jeg tager det helt vildt personligt. men det er måske fordi jeg er den eneste der siger noget når folk gør det og når jeg råber efter de folk der springer over, bliver de andre jeg står i kø med helt stille og jeg møder ingen opbakning……det tager jeg så som et tegn på at de syntes det er okay.

  jeg prøver at behærske mig og vil prøve at finde grunden til jeg bliver så sur, men hvis jeg ikke snart finder en løsning ender det med jeg tramper på en eller andens ansigt for denne forseelse.

  det skete så sent som igår for mig på McD. altså at jeg blev sprunget over.

  det andet jeg hader ved lufthavne er når man skal hente sig baggage.
  så stimler 1/4 af flyets passagere rundt om baggage båndet så de sidste 3/4 ikke kan se båndet……kan man ikke træde 2-3 skridt tilbage så alle kan se, jeg har endnu ikke mødt et højhastigheds bånd hvor man lige frem skal være klar til at gribe sin baggage.

  ville egentligt gerne kunne abstrahere fra det og vil prøve på det i fremtiden, men syntes bare det er helt vildt respektløst.

 4. Jeg synes nu også lidt det er personalets opgave at være opmærksomme på, hvis tur det er. Måske ikke lige i Netto og andre supermarkeder, men f. eks. i 7-11, hvor jeg i dag blev sprunget over to gange, selvom ekspedienterne udmærket kunne se, at jeg stod der (det var på Trianglen på Østerbro). Jeg blev sur og gik! Men hvad kan man også forvente sig af personalet i 7-11?? Det er vist et krav, at man skal være sur og uimødekommende for at få arbejde dér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *