At køre i bil efter forholdene

Når man ser trafikale meldinger i forbindelse med dagtimeudsendelserne af Nyhederne på TV-2, så er der ingen grænser for, hvilke tåbeligheder værten slynger ud. Generelt er det pisseirriterende at de bruger tid på at vise alle de strækninger hvor der ingen problemer er. De bilglade tosser synes åbenbart det er fedt at se billeder fra Limfjordstunnelen, sendt i 3 fps. Og hvor mange nordjyder er det egentlig lige der sidder i deres bil mens de ser TV-2 og tænker “Ej okay, jeg er egentlig ikke lige i humør til at køre gennem en tunnel i dag, jeg tror sgu jeg tager dén der omvej ind igennem Aalborg og over broen.” . Svaret er 0! (Note: Nogle vil hævde 42, fordi man derved kommer usandsynlig tæt på West End, hvor der er “øl til SU-venlige priser”)

Det værste skete i sandhed torsdag, hvor det regnede. Speakeren fortæller at “Vejbanen er meget våd på motorvejen mellem Haderslev og Vojens, så det anbefales at køre efter forholdene”. Nå OKAY – hvornår fanden skal man IKKE køre efter forholdene? Er der grænser for hvilke tåbeligheder man kan slynge ud på live tv?

Hvad er der galt i lokale Travel Announcements i radioen, ligesom i gamle dage? (Note: P4 Fyn tror blindt på alt hvad der bliver ringet ind om: Prøv at ringe og fortælle dem at 400 gæs løber forvildet rundt på Fynske Motorvej i vestgående retning mellem Nr. Aaby og Middelfart. Sådan noget siger de i hvert fald ofte.)

Jeg orker det ikke!

En tanke om “At køre i bil efter forholdene

  1. Apropos det med trafik, så kan man på De Gule Sider, når man prøver at finde ruter for cyklister: “Rutevejledningen er vejledende”. Sikke en pleonasme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *