Madeleine versus Holger

Hvor er det bare irriterende at bortførte Madeleine får så meget opmærksomhed i de danske medier. Der er ikke agurker i luften, men alligevel har danske medier spontant kastet den helt store lup efter hende.  Skåret ind til kernen, så drejer det sig om to aldeles uansvarlige forældre, der lader deres 3-årige datter blive alene hjemme i en ferielejlighed, hvorefter pigen formentlig bliver bortført.  Det er rigtig synd for hende og en lærestreg, som om muligt er større end nødvendig, for hendes såkaldte forældre.

Værst er det dog, at vi i Danmark dagligt skal tvinges til at følge med i hvordan efterforskningen skrider frem (og ikke mindst tilbage). Vi danskere har ikke den fjerneste interesse i én piges liv i hverken Portugal eller Storbritannien. Jeg kan leve med at læse en notits den dag hun bliver fundet – hvis altså blot jeg slipper for flere fotos af hendes freak-iris.

I øvrigt er det noget svineri at hun er mere kendt end Holger.

Jeg orker det ikke!

3 tanker om “Madeleine versus Holger

 1. Hej Kristian,

  Denne sag er 100% for meget, og jeg skal finde mig i fucking rundemails om sagen, hvor Madeleines onkel påstår, at vi ikke skal trækkes med det i de danske medier – LØGN!

  Her er mailen:

  “From: Anne Louise Madsen [annelouisem@hotmail.com]

  From: “Tenna Hansen” [tenna.hansen@hotmail.com]

  From: “Zascha Kristensen” [zaschakristensen@hotmail.com]

  From: “Familien Kej” [kej@net1.dk]

  PLEASE READ THIS MESSAGE AND FORWARD IT TO EVERYBODY IN YOUR ADDRESS BOOK.

  Please read this message and pass it on!!!!!!!!!

  As you are aware my niece, Madeleine, is still missing and I am asking everyone I know to send this as a chain letter i.e. you send it to everyone you know and ask them to do the same, as the story is only being covered in Britain, Eire and Portugal. We don’t believe that she is in Portugal anymore and need to get her picture and the story across Europe as quickly as possible. Suggestions are welcome

  Phil McCann”

 2. Sad lige og læste back issues af din blog. Da jeg læste sidste linie i dette indlæg, troede jeg faktisk du var lidt synsk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *