Til Amerikansk Præsidentvalg med Konservativ Ungdom

Klokken 23.21 bipper en besked fra KU ind på min telefon. Budskabet er , at McCain vinder og som en af dem på mailinglisten føler de sig forpligtede til at informere mig om at jeg kan tage del i festlighederne hos ligesindenede. Da jeg i forvejen sidder mere eller mindre sidder bedøvet i tysk, billig rødvin synes tilbuddet ikke så ringe endda! Da næste sms ruller ind, og jeg bliver gjort opmærksom på at både spiritus og søde journalistpiger holder til på adressen, tager det mig ikke mere end to sekunder at kalde min kusine op for at informere hende om den forekommende begivenhed! “Yours truly” ankommer stadsmæssigt til foretagendet!

Klokken 23.45
– går direkte i baren og bestiller 4 Ceres Royal – den konservative ungdom er åbenbart mere lokalpatriotiske end først antaget! Jeg forhører blandt de tilhørende. De er stadig en smule skeptiske – selv Fox News er ikke nok til at berolige en forsigtig dansker (selvom han er en god konservativ). Jeg hænger ud – taler med folk. Jeg taler med journalisterne fordi deres næse for nyheder har lugtet en Obama-tilhænger blandt en trofast skare af republikanere! Jeg giver dem smæk for skillingen – jeg stiller op med forslag til velfærd, børnebidrag og aborttilladelser ad libitum! Smilende stiller de tilbage til de ægte konservative (som jeg har præpereret med grundig research).

Tilbage til de konservative – de gamle unge i moderne klæder! Stilfuldt sidder de klistret til skærmen som resultaterne ruller ind! Efter en halv procent ligger den vigtige svingstat Florida lunt i de konservative sving! Stemningen er høj! Selv ikke halv-afroamerikanske mødre der føler en distinkt ære over at være repræsenteret på samme stemmeseddel som Messias Obama kan lade påvirke selvsikre konservative som har lugtet blod! Rapporter fra Venstre Ungdom ruller ind! I VU’s lokaler er holdningen splittet – faktisk er den mere eller mindres splittet i to! De konservative unge lader sig ikke påvirke – tværtimod – stemningen retter sig i mod “Mr. Obama”. Jeg sidder politisk splitterravende nøgen tilbage, midt på gulvet i KU’s lokaler! Al den billige rødvin er gået mig til hovedet og mit bedste argument er, at Sarah Palin er utrolig grim, og at jeg aldrig kunne acceptere en hvid præsident med en datter, der bar rundt på et uægte barn!

Hvad der ligger derudover er spidsfindige, politiske observationer lader de fagprofessionelle håndtere.
Obama fik min støtte, selvom jeg sad velvilligt, velfunderet fast i en konservativ suppedas af gode argumenter og politikkens magt!

Afslutningsvis skal det noteres, at undertegnede ikke tager ansvar for hverken stavefejl, grammatik eller mening i ovenstående. Her har vi blot at gøre bonus citizen, der sørger for sig selv når kursen på rødvin og øl er lav!

En tanke om “Til Amerikansk Præsidentvalg med Konservativ Ungdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *