Vejrudsigter

Nutidens meteorologer må være i ledtog med regntøjsbranchen, ja, de er velsagtens blevet bestukket med et livsforbrug af paraplyer. Alle dagene op til Sankt Hans (som jo er den dag, hvor man smider alt andet end vand på bålet) går de og fabler om at det bliver regnvejr. Men nej: Der er så meget solskin at jeg kan gå i shorts og t-shirt. Den éne bye vi har set, har ikke engang givet nok vand til at lade mig deltage i en Mr. Wet T-shirt Contest. Gennemkorrupte, det er de!

Og regntøjsbranchen, som modemæssigt ikke er passeret 80’erne (måske pga. mængden af hormonforstyrrende kemikalier i netop regntøjet), nyder gladeligt det våde budskab: Regn, regn og atter regn. Godtnok er det kun få uger siden der blev meldt at vi fik “den varmeste sommer nogensinde” (i øvrigt det allerbedste ved global opvarmning), men de påståelige meteorologer finder konstant på noget nyt – og det sker midt i den bedste sendetid i TV.

Det værste er dog at fænomenet, jeg kalder “hvad føler du” har overtaget vejrudsigterne. Det er blevet en slags livsstilsprogram, så man skal tage billeder af vejret og sende det ind sammen med en beskrivelse af hvordan man føler at vejret er den pågældende dag. Det er et groft spild af tid!

Lad dog meteorologerne fortælle sandheden – hvad de ved, hvad de gætter på, og hvad de ikke ved. Og giv mig så tørvejr resten af sommeren.

Jeg orker ikke alt det vejr.

En tanke om “Vejrudsigter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *