Fodbold

Jeg orker ikke latterlige landskampe, hvor følgende episoder ødelægger mit liv i dette øjeblik:

1: Michael Gravgaard
2: Svenskere
3: Stive, svenske “supportere” klædt som danskere (Hvis denne virkelig er dansker, må vedkommende (al fedt omkring ansigtet gør det svært for mig at definere kønnet på “dette”) aflevere sit danske pas og søge asyl i… Sverige. Den latterlige lille… Og ja, I ved alle sammen, hvem det er, jeg taler om!)
4: Dommeren
5: Svenskere
6: Jan Mølby (landskampen har dog intet med aftenens yderst uheldige situation at gøre. Det har ikke noget med almindelig uvilje mod den mand at gøre. Jeg hader ham blot)
7: Svenskere

Jeg orker det ikke. Lad mig blot begrave mig selv i haven i skam og vrede! Forza Daniel Agger!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret af kaare. Bogmærk permalinket.

3 tanker om “Fodbold

 1. Der er andre end dig der vil ha’ den tilskuer ned i sølet:
  http://www.bt.dk/article/20070602/SPORT02/70602026/0/A
  Bare fordi BT ikke længere kan ødelægge Morten Messerschmidts liv skal de have offentligheden til at dømme den kæmpeidiot der løb på banen. Det er uansvarligt af avisen. Manden får jo tæsk (og det synes jeg selv ikke er fair for den største klovn klædt i rødt og hvidt)

 2. Her er beviset på, at den low life-kælling, der ødelagde kampen, ikke er dansker men derimod svensker, præcis som jeg forudsagde i går aftes umiddelbart efter kampens skandaløse afslutning:

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/06/03/104641.htm

  Han har i hvert fal boet i Sverige, og én gang svensker, altid skyldig! Han er en korrupt idiot, købt af øl. Hvor sørgeligt er det ikke, at vi danske skal besejres af vores egen medicin; øllen! Nogle mennesker, dvs. svensken, skal bare ikke drikke. Bare spørg på Bakken! Hvis han ikke kan huske, han løb ind på en bane, hvor der er 42.000 tilskuere, er man enten syg og/eller svensk af sind. Ej, hvor jeg altså bare ikke orker det her!

 3. Og man orker endnu mindre at se Sverige og Spanien gå videre fra gruppen fordi vi lige mangler 3 poit. Lige som at man heller ikke orker en resultatorienteret slutrunde uden Danmark ;(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *