Venstreaktivisme af værste skuffe

Bare starten på dette indlæg er svær…

Den evigt ulidelige organisation Operation Dagsværk har endnu en gang forbavset mig med deres manglende intellekt – mere om dette sidst i dette skriv.

Hvorom alting er, så har de besat et 14kvm stort skur i en ukendt skov i jylland (at Ritzau journalisten ikke tog sig en lang kaffepause da den opgave indløb kan kun betyde hun er rød – hvilket inspirerer til et helt andet indlæg om journalister i almindelighed, men her skal det blot handle om en i særdeleshed) Hvem helvede skriver om en flok pubertære, utilpassede unge, der besætter et ukendt skur? Men det er altså sket om samtidig med har en vis Rasmus erklære, at den ihh åhhh ahh så uvildige organisation støtter Ungdomshuset – for at repetere er dette de endnu mere utilpassede unge, der hærgede et helt boligkvarter i København fordi dette var det stærkeste udtryk for solidaritet, multikulturalisme og frihed de kunne komme i tanke om!? Jeg orker ikke at høre nogen støtte det foretagende, det dræber jo retskafne menneskers dag, når den salgs bliver lagt på nettet!

Operation Dagsværks manglende intellekt give sig naturligvis udslag i, at dette er en tabersag af rang. hvis jeg var spindoktor for OD ville jeg råde dem til at opgive endnu en af deres selvbestaltede feriedage og skynde sig tilbage på skolebænken – sådan en flok kommunister har jo lidt historie at lære om en mand i uniform med et kraftigt, let buet overskæg (et indlæg om historielæreres inkompetence er på vej – stay tuned)

Alt i alt: hvis endnu en af mine dage skal ødelægges af de selvgode, egoistiske, kriminelle unge med en manglende hobby, så bliver jeg nødt til at tage til genmæle og besætte deres hovedkvarter – så kan de jo se, hvad de synes om, at jeg drikker Ballantines og ryger Cohiba cigarer i deres socialistrede!

Over n’ out!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret af jacob. Bogmærk permalinket.

4 tanker om “Venstreaktivisme af værste skuffe

  1. Tak for det meget sobre indlæg. Lægger du op til at der på OD’s kontor forefindes Cohibas og Ballantine’s?
    Eller er det noget du medbringer fra dit personlige lager?

  2. Du får først min respekt den dag du søger stillingen som sekretariatsleder hos OD. Du kan jo tilbyde en “ny vinkel”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *