Bornholm, Bornholm, Bornholm, du'en overset lorteø!

Bornholm blev i dag overset af en søm-and (jeg elsker orddeling). Man fristes jo til at spørge hvorfor – og der findes kun ét ærligt svar: Fordi det er en lorteø!
Hvis jeg var styrmand havde jeg også drukket mig i hegnet alene fordi jeg skulle nærme mig øen!

Øen (som jeg aldrig har besøgt (fordi mine to lærere i 7. klasse i folkeskolen ignorerede elevernes 20-mod-2-beslutning (som de selv havde lagt op til) og sendte os en uge til Skagen (hvilket jeg stadig har traumer efter))) er jo sikkert smuk og dejlig. Men Bornholm skal ind under Sveriges blågule vinger (det kan ikke gå hurtigt nok!) – eventuelt i bytte for Skåne, som vi jo efterhånden har fået koloniseret.
Vi har intet at bruge den ø til. Bornholmerne taler ikke engang ordentligt dansk – og det skal man åbenbart kunne for at være ægte dansker!
Prøv at tænke på hvor meget DR og TV 2 kunne spare på tekstning af indslag ved interviews fra lokale! Desuden slap vi for at TV 2 News’ forurenende helikopter skulle flyve så langt fra Danmark.

Væk med den ø. Jeg orker den ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *