Mig vs. DR Licens: 1-0.

I forlængelse af Jacobs fremragende post om DR Licens synes jeg det ligger lige for, at berette hvordan denne dags morgen begyndte for undertegnede. Læs det hvis du orker det.

Netop stået ud af badet, med håndklædet om livet konfronteres jeg med DR Licens’ udsendtes (som var en nydelig ung herre med velkæmmet hår), bestemte, men venlige bank på min dør. (Det skal bemærkes at jeg for godt og vel en måned siden modtog et venligt og bestemt velskrevet brev fra DR Licens. Jeg sendte et ligeså velskrevet brev tilbage og forklarede at jeg hverken har radio, fjernsyn eller internet (da sidstnævnte deles med min rare nabo hvor maskineriet der leverer skidtet ligeledes befinder sig). Det viser sig, til min store forbløffelse at DR Licens vælger at se bort fra samtlige af mine argumenter for ikke at skulle betale licens) (Parentes slut). Da jeg hurtigt kan regne ud hvad den unge mands besøg drejer sig om, vælger jeg at gøre kort proces:

Den unge mand kvitterer med et “Undskyld forstyrrelsen” efter jeg har forklaret ham at jeg er på besøg hos min ven Andreas som ikke er hjemme.

Dr Licens, I må komme op med noget bedre end at dukke uansvarligt tidligt og uanmeldt op ved min dør – næste gang I dukker op (for det gør I grangiveligt) lukker jeg ikke op, for jeg orker jer ikke.

2 tanker om “Mig vs. DR Licens: 1-0.

  1. … og hvis nogen orker at starte en diskussion med disse begreber som centrale omdrejningspunkter: “medielicens”, “rigtigt”, “kontra”, “forkert” og lignende, så gør det endelig – jeg orker bare ikke at deltage.

  2. Det er en stor konspiration!!!
    Jeg købte en adsl forbindelse på 256 kbit/sek ved cybercity, og nu har de opgraderet den uden at spørge mig, så jeg i princippet skal betale medielicens! DR og Cybercity arbejder sammen om det her!
    Jeg orker det ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *