Kendisser i den ikke-helt-Ny Alliance

Nej nu, nu orker jeg ikke flere kendte mennesker i dansk politik. En ting er at Naser Khader, Anders Samuelsen og Gitte Seeberg bruger deres politisk kendte ansigter til at danne et nyt parti – det er fair nok. Men hvorfor kan de ikke bare stjæle nogle flere politiske mennesker, eller oprette et ungdomsparti som alle mulig andre. Nej det er ikke fint nok for Ny Alliance. Kandidaterne skal bringes som et brag midt i en ellers fredelig valgkamp René la Cour Sell, Lars Kolind, Jørgen Poulsen, osv. Og apropos Lars Kolind – Fyn som skattely ø? Ej come on, det orker jeg altså ikke engang at kommentere på.

Og nu vi er ved Ny Alliance – hvad så om 5 år, stadig (NY) Alliance? Min pointe er det var masser af andre muligheder – Midt alliancen, Social Koncervetisterne, eller hvad med Alliancen mod Dansk Folkeparti, hvis de overhovedet er mod DF, når Anders Fogh begynder at vifte Naser Khader med en Intergrationsminister-bil-billet. Gad vide om det overhovedet er muligt at få nogen form for konsensus ud af et partibestående at penge/magtliderlige erhvervsfolk?

Nå det er da altid noget at Ny alliance har (en form) for humor – for ellers havde de vel ikke lanceret den her slagsang – helt sikkert: “Hva’ så Naser, tid til balance – Ny Alliance” Det kan da kun være en joke – ellers så orker jeg det altså ikke!

En tanke om “Kendisser i den ikke-helt-Ny Alliance

  1. Fremragende blog, jeg kunne ikke være mere enig med dig. Magen til populistisk parti skal man lede længe efter, jeg tror IKKE det holder i længden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *