Valgplakater

Valgplakater er måske det mest spildte reklamemateriale overhovedet! De hænger i bunkevis langs de større veje – men til hvilken nytte? Bilister og andre trafikanter bør holde øjnene på vejen frem for at se på disse nyttesløse fotos. Det fortæller absolut intet om hvad en kandidat står for, men viser blot et foto af personen. Er det politik, det handler om, eller er det en skønhedskonkurrence?

Mette Madsen, som stiller op i Østjylland, er en fryd for øjet – i hvert fald på hendes valgplakat – det gælder også for Karen Jespersen, hvis man altså lige glemmer at hun er 20 år yngre på sin plakat: Hun ligner jo at hun knapt kunne komme ind på Speedbåden. Men partiet kunne begynde at sælge sig på sloganet “Venstre – vi har de bedste skanks“.

Det er et groft miljøsvineri. Aalborg Kommune har heldigvis arrangeret 56 plakatstandere, så plakatliderlige (misforstå mig endelig ikke!) politikere kunne blive eksponeret, hvis de virkelig ville – og sådan, at man kan fokusere på det væsentlige i en valgkamp: At præsentere sine mærkesager og argumentere fornuftigt for dem.

Kandidaterne burde bruge deres penge på ordentlig PR, men frem for alt, at få præsenteret deres politiske budskab. Alt andet orker jeg bare ikke!

3 tanker om “Valgplakater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *