Prisen på rosiner.. wtf?

Okay.. noget jeg har tænkt på et godt stykke tid, prisen på rosiner? Hvad sker der lige dér?

Allow me to elaborate:
Jeg fatter jo ikke hvorfor at rosiner der ikke er gjort noget ved, altså rosiner der ikke er tørrede (læs: vindruer) skal være hjernedødt meget dyrere end normale rosiner, når der er gjort mindre arbejde ved dem – se dét er jo et fucking mysterie!
Det gir jo ingen mening. Altså hvis 250 gr rosiner koster 4 kroner i Aldi (og det gør de) hvorfor koster 250 gr vindruer så 17 kr? Og derudover vejer de små sataner jo mindre når de er tørrede!

Det er jo nok ca det eneste produkt i verden hvor et ekstra produktionsled faktisk gør varen billigere!

Okay, den post var måske ikke så meget et spørgsmål om at orke noget (eller ikke at gøre det), for tydeligvis har jeg jo orket at tænke over det… men gør du?

7 tanker om “Prisen på rosiner.. wtf?

  1. Lasse Lykke, som jeg normalt har en pæn portion respekt for, stiller sig tvivlende overfor min undren, ved at postulere noget så helt åbentlyst hen i vejret som følgende: “…jeg tror det har noget at gøre med druens kvalitet”
    – og dér tager du helt fejl Hr. Lykke, for det har nemlig ikke en skid med nogetsomhelst at gøre!

  2. Et glas syltede agurker gennemgår netop flere produktionsled(tror jeg) end agurken og koster derfor mere. Det’ en ommer!

    Hvad angår druerne kan jeg forestille mig at vindruer skal transporteres væsentligt mere skånsomt end deres tørrede slægtninge. Måske transportomkostninger er mysteriets oversete og afgørende aspekt.

    Hvem orker at undersøge sagen?

  3. Sad lig og lede efter prisen på rosiner i Aldi og det her hoppede op haha. Mange tak for er godt grin kan godt se problemet i rosiner og vindruer Hehe men sys fanme det var sjovt at læse go dag til jer alle 🙂

    PS hva med svesker det vel detsamme princip som vindruer og rosinerne 😉

Skriv et svar til Anders 'MuPAD' Birchløv Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *