Opfordring til borgerlige politikere!

Denne sene nattetime er det kommet undetegnede for øre, at Ejvind Vesselbo vil forlade Venstre. Det er da prisværdigt af Ejvind, at han endelig indser, at Venstre og ham passer ringere sammen, end Vladimir Putin og Anna Politkovskaja, meeeeen så var det lige jeg tænkte:

Her sidder jeg – ung, håbefuld politiker med fingrene i maskinen i det politiske miljø i Århus – og skal forestille at skrive eksamensopgave. Derudover er der de indledende øvelser til er kursus, der skal arrangeres og så er der mit job.

Hvis bare én enkelt borgerlig politiker smutter, udover dem der er deserteret, så udskriver Fogh valg.

Dette er derfor en varm opfordring (læs: der vanker høvl, hvis I ikke makker ret) til alle borgerlige politikere:

Vent med at skifte til Ny Alliance til mine eksaminer er forbi, PLEASE!

For helt ærligt, jeg orker ikke et valg lige nu!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret af jacob. Bogmærk permalinket.

En tanke om “Opfordring til borgerlige politikere!

  1. http://politiken.dk/indland/article313774.ece
    »Der står i jeres artikel, at jeg melder mig ud af Venstre i dag, og at jeg melder mig ind i Ny Alliance i dag. Det holder ikke. Det vil dagen også vise«, siger Eyvind Vesselboe til politiken.dk.
    Så gør han det måske i morgen. Det ville være greatness. Men jeg synes nu han skal vente til efter 26. juni. Men jeg tror næppe at nogen orker et sommerferievalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *